dimecres, 6 d’abril de 2016

"GAUDÍ'R"

Les dues classes de 3er vam anar a visitar el Palau Güell.
Aquest palau no està al costat de l'escola, per tant vam haver d'agafar el transport públic ja que el palau està a Barcelona.
Després de parlar-ho a la classe vam investigar com podíem arribar fins al Palau Güell. Millor que anar caminant fins a Barcelona vam pensar que potser arribaríem abans si agafàvem l'autobús. Però que no valia agafar el bus de l'escola.Vam anar en autobús de línia que ens va portar fins l'estació de ferrocarrils de Rubí, allà vam esperar al tren i cap a Barcelona. Llàstima que el tren no hi havia molt de lloc per seure, però va ser molt interessant.
Quan vam sortir del tren ens vam topar de ple amb les Rambles, veient la font de Canaletes, la Boqueria, la casa dels paraigües, un altre palau que es deia el palau de la Virreina i finalment ja gairebé al final de les Rambles ens vam desviar per arribar al palau Güell.
Va ser fantàstic, primer vam veure on guardaven els cavalls i els carruatges. Després vam voltar per dins del palau, visitant el menjador, la cuina i el que més ens va cridar l'atenció va ser la sala de ball, que era molt alta, fins i tot ens vam estirar al terra i vam gaudir d'una música relaxant mentre miràvem els diferents colors que reflectien la llum que penetrava pels vitralls i les formes estranyes.
Finalment vam visitar el terrat, en el que les xemeneies eren com gelats de diversos sabors i també vam poder gaudir de les vistes de Barcelona desde allà adalt.