dimecres, 5 d’octubre de 2016

INICI DE CURS

El 12 de Setembre vam començar l'escola. Els nens i nenes musulmanes vam començar un dia més tard ja que justament el primer dia de classe era la festa del Xai i no van venir. Estem molt contents perquè hem canviat de cicle. Ens hem fet grans! Abans érem del cicle dels mitjans i ara ho som dels grans juntament amb 5é i 6é.

La nostra aula és nova per nosaltres. És l'antiga classe de religió i ara s'ha convertit en l'espai de 4tA. Creiem que és més gran que la del curs anterior i a més té una taula rodona, plantes i un moble de colors. Davant tenim un vestíbul molt ampli on segur que farem moltes activitats amb l'altre quart.

La nostra tutora és l'Herminia, la mateixa que vam tenir a 2n. Ens vam posar molt contents quan la vam veure que ens esperava el primer dia. Ha canviat una mica, ara ens dóna més canya que abans! Per la classe vindran dues mestres novas que abans no coneixíem encara que són antigues a l'escola. Una es diu Ariadna i l'altra Montse. També tenim amics nous. La Crina, la Mayline i l'Arnau. Venen d'altres escoles properes a la nostra. Hem començat una nova aventura. Esperem i desitgem aprendre molt i ser molt feliços!